Top-Modell iHome-3

.

 

 

Schauen Sie weiter

Einkaufswagen - 0,00 €

Sie haben keine Artikel in Ihrem Einkaufswagen.

 
Willkommen Sie zu unserem Online-Shop!
Return to Previous Page

GPS kinderhorloge blauw

GPS kinderhorloge blauw is available for purchase in increments of 1
Zzgl. Steuern: 57,81 € Inkl. Steuern: 69,95 €

Bewerten Sie dieses Produkt als Erster

GPS kinderhorloge met SOS knop en app,GPS+LBS+AGPS locatie, stappenteller, caloriemeter,bellen, elektronisch "hek", low power alarm.
Nooit meer uw kind kwijt op het strand, in de winkel, op een markt of in een pretpark! Met dit GPS kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is. U kunt daarvoor een gratis app voor android of iphone downloaden. Begeeft uw kind zich buiten een vooraf bepaalde afstand, dan krijgt u automatisch een melding. Verder is het horloge voorzien van een SOS knop. Na een druk op de SOS knop krijgt u automatisch een bericht. Verder heeft de horloge een stappenteller en caloriemeter. Om gebruik te maken van de GPS functies, moet het horloge voorzien worden van een normale SIM telefoonkaart.
Al onze producten worden geleverd met een duidelijke nederlandstalige handleiding.

Share: 0
Product code: NT18 GPS kinderhorloge blauw

Verfügbarkeit: Auf Lager

">

Details

Nooit meer uw kind kwijt op het strand, in de winkel, op een markt of in een pretpark! Met dit GPS kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is. U kunt daarvoor een gratis app voor android of iphone downloaden. Begeeft uw kind zich buiten een vooraf bepaalde afstand, dan krijgt u automatisch een melding. Verder is het horloge voorzien van een SOS knop. Na een druk op de SOS knop krijgt u automatisch een bericht. Verder heeft het horloge een stappenteller en caloriemeter. Om gebruik te maken van de GPS functies, moet de horloge voorzien worden van een normale SIM telefoonkaart. GPS+LBS+AGPS locatie, stappenteller, caloriemeter,bellen, elektronisch "hek", low power alarm

Zusätzliche Information

Farbe rose
Image Gallery Nicht zutreffend

Schreiben Sie Ihr eigenes Review

Sie schreiben ein Review für: GPS kinderhorloge blauw

Produkttags

Verwenden Sie Leerzeichen um Tags zu trennen. Verwenden Sie Apostrophe (') für Phrasen.